برگزاری مراسم بزرگ تجلیل از مقام شامخ "معلم" در دانشگاه + گزارش تصویری - صفحه نخست

برگزاری مراسم بزرگ تجلیل از مقام شامخ "معلم" در دانشگاه + گزارش تصویری

برگزاری مراسم بزرگ تجلیل از مقام شامخ "معلم" در دانشگاه +  گزارش تصویری

مراسم بزرگداشت روز معلم و گرامیداشت هفته ی آموزش، توسط انجمن علمی شیمی دانشکده  با حضور اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه روز دوشنبه، 11 اریبهشت 1396، از ساعت 10 الی 12 در سالن دکتر شهید علیمحمدی دانشکده ی علوم برگزار گردید

در این مراسم پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی، خانم دکتر فهمیه جلالی، رئیس دانشکده، با خوشامدگویی به مهمانان و تبریک روز معلم به تمامی فرهیختگان و اساتید دانشگاه و تسلیت به مناسبت شهادت استاد شهید، مرتضی مطهری، ایشان ضمن بر شمردن اهمیت بزرگداشت مقام معلم و تبریک اعیاد شعبانیه از حضور اساتید شایسته در دانشکده و همکاری با ایشان ابراز خرسندی نمودند.

در ادامه پس از برنامه طنز و شعر خوانی توسط دانشجویان دانشکده، جناب آقای دکتر نیک رهی از اساتید پیشکسوت دانشکده به ایراد سخنرانی و بیان تجربیات و خاطرات دوران تدریس خود پرداختند.

در بخش های دیگری از مراسم، مسابقات و سرگرمی های مفرحی برگزار گردید و هدایایی به رسم یادبود تقدیم دانشجویان گردید. پس از آن جناب آقای دکترحمیدرضا  رفیعی خاطرات شیرین دوران تدریس خویش را بیان نمودند که با استقبال پرشور اساتید و دانشجویان همراه بود.

پس از صحبت های ایشان، گزارشی از عملکرد چند ماه اخیر انجمن علمی شیمی در برگزاری کارگاه ها ی علمی و پژوهشی و سایر فعالیت ها ارائه گردید.

در خاتمه با اهدای لوح تقدیر و شاخه گل و از اساتید و اعضای هیات علمی تقدیر شد

.