گزارش مصور دومین دوره ی کارگاه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست - صفحه نخست

گزارش مصور دومین دوره ی کارگاه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست

به نام خداوند بخشاینده ی مهربان

دومین دوره ی کارگاه آموزشی سلامت، ایمنی و محیط زیست روز سه شنبه مورخ ۲۷ تیر ماه ۱۳۹۶ رأس ساعت 10، با حضور ریاست محترم دانشکده سرکار خانم دکتر جلالی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده ی شیمی  با تدریس خانم دکتر ایوانی در آمفی تئاتر دانشکده ی شیمی برگزار گردید.

در این کارگاه دو ساعته، خانم دکتر ایوانی مطالب و مفاهیم مرتبط با ایمنی کار در آزمایشگاه که دانشجویان تحصیلات تکمیلی جهت ورود به آزمایشگاه و شروع کار تحقیقاتی خود ملزم به دانستن آن ها می باشند را به طور جامع ارائه نمودند که اهم آن به شرح ذیل است:

1.  بررسی تاریخچه و فرهنگ HSE  در دانشگاه های ایران و دانشگاه رازی

2.  اهمیت و ضرورت HSE در پروژه‏ ها

3.  آشنایی با لوازم و تجهیزات حفاظت فردی و جمعی

4. آشنایی با برگه های اطلاعات ایمنی مواد (MASDS) و لزوم تدوین و نگهداری آن ها در آزمایشگاه های تحقیقاتی

5.  آشنایی با کلاس و دسته بندی مواد آزمایشگاهی

6. مدیریت صحیح پسماند ها بر اساس طرح تفکیک زباله های کمیته

7.  مدیریت پسماند های خطرناک

8. لزوم مدیریت نگهداری از مواد آزمایشگاهی بر اساس کلاس بندی آن ها

در خاتمه ی کارگاه خانم دکتر ایوانی بر همکاری و همدلی فراگیر همه ی دانشجویان تحصیلات تکمیلی در اجرا و پیشبرد فرهنگ HSE در دانشکده و دانشگاه تأکید نمودند.

در خاتمه لازم به ذکر می باشد که علاوه بر پاورپوینت ارائه شده، به زودی کتابچه ای حاوی نکات تدریس شده که توسط خانم دکتر ایوانی تدوین شده است در دسترس دانشجویان قرار خواهد گرفت تا پس از گذراندن آزمونی که تاریخ آن متعاقبا اعلام خواهد گردید، گواهینامه ی شرکت در کارگاه را دریافت نمایند.