3634
در بخش علمــی نخستیـــن جشنـــواره ملـــی نخـــود

رونمایــی از 14 محصــول جدیــد نخــودپایــه

با حضور مسئــولان، اسـاتید و محققــــان بخش کشـــاورزی صـورت گـرفت.

پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی کرمانشاه صبح امروز دوشنبه ۸ خرداد میزبان بخش علمی نخستین جشنواره ملی نخود کشور بود، در حاشیه این مراسم که با حضور سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه، رییس مؤسسه تحقیقات دیم کشور، رییس شورای ملی نخود ایران، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه،مسئولان و اساتید دانشگاه رازی و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی  محققان و کارشناسان حوزه کشاورزی برگزار شد از ۱۴ محصول جدید که بر پایه نخود تهیه شده‌اند رونمایی شد.

فلافل، غذای کودک بالای دو سال، بیسکویت، شیرینی، شامپو، تقویت کننده مو، روغن جوانه، آرد، کرم جوانه، عرق نخود، سویق ویژه مادران پس از زایمان که همگی از نخود سیاه تهیه شده است، سوسیس و کالباس تهیه شده از نخود با درصدهای متفاوت از نخود از ۲۵ درصد تا ۱۰۰ درصد، کنسرو نخود آبگوشتی و کنسرو حمص از جمله محصولاتی بود که در این مراسم از آنها رونمایی شد.

 


 

دکتر عبدالوحید محمدی سرپرست محترم معاونت هاهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه طی سخنانی بیان داشتند: مجموعه استانداری کرمانشاه آماده حمایت  همه جانبه از سرمایه‌گذاران در راستای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی نخود می‌باشد.

 

 

 

14 محصــول جدیــد نخــــــود پایــه


شناسه : 7887809

آخرین اخبار