نشست هم اندیشی جمعی از اساتید دانشگاهها با موضوع تاسیس هیات مذهبی اساتید - پرتال اصلی دانشگاه رازی

نشست هم اندیشی جمعی از اساتید دانشگاهها با موضوع تاسیس هیات مذهبی اساتید برگزار شد.
نشست هم اندیشی جمعی از اساتید دانشگاهها با موضوع تاسیس هیات مذهبی اساتید دانشگاههای استان کرمانشاه، به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان در روز دوشنبه ۲۶ خرداد ماه برگزار شد.
در ابتدای برنامه بعد از قرائت قرآن کریم، حجت الاسلام و المسلمین محرابی مسئول نهاد رهبری دانشگاه رازی و مسئول نهاد استانی ضمن خوش آمدگویی و تبریک و تهنیت ولادت امام موسی کاظم (علیه السلام)، عید سعید غدیر خم و محکومیت اقدامات رژیم اشغالگر صهیونیستی، از حضور اساتید و نخبگان دانشگاههای استان در این نشست جهت هم اندیشی و هم فکری قدردانی کردند.
وی بیان داشت که دفاع مقدس و جنگ تحمیلی ۸ ساله جنگ مربوط به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و کشور ما بود، اما جنگ ایران و اسرائیل جنگی ست مربوط به کشور و هویت ملی و دینی و ظهور است و با رشادتها و پایمردیهایی که عزیزان نظامی و غیرنظامی در این شرایط خواهند داشت تاریخ نورانی ایران اسلامی یکبار دیگر نوشته خواهد شد و ما میتوانیم در جهان نقش تعیین کنندهای داشته باشیم.
حجتالاسلام والمسلمین محرابی در ادامه از دغدغه اساتید برای جای خالی یک هیات مذهبی و مجلس مناسب اساتید دانشگاه سخن گفتند. مجلسی که در آن سخنران عالم فرهیختهای باشد و مطالبش از حیث علمی قوی و جدید باشد و همچنین از مداحان مناسب دعوت شده باشد. علاوه بر این جلسات تکمیلی پرسش و پاسخ هم در این هیات وجود داشته باشد.
وی اظهار داشت: نکته دیگری که ضرورت ایجاد هیات مذهبی اساتید را مضاعف میکند وجود فاصله بین افراد متدین و معتقد به دین و انقلاب و نظام است و ضروریست که همه اساتیدی که معتقد به ارزشهای اسلامی، ارزشهای انقلاب و حضرت امام (ره) و قانون اساسی و معتقد به رهبری مقام معظم رهبری هستند کنار یکدیگر جمع شوند که مقام معظم رهبری و همچنین رئیس جمهور محترم با شعار وفاق بر این امر تاکید داشتهاند.
در ادامه اساتید به بیان دیدگاههای خود پرداخته و به موضوعاتی از قبیل اهمیت جلسه آسیب شناسی علت ضعیف شدن هیاتها و نداشتن کارکردهای قبلی، ایجاد کارگروه جهت رصد پیشینه و هویت هیات ها، احیا و نوسازی کارکردهای هیات، جلوگیری از کارکردهای مضر هیات ها، اجرای برنامه در مناسبتهای مذهبی، استفاده از ظرفیت موقوفات در غرب کشور، برقراری ارتباط این هیات با هیاتهای دانشجویی و شهری، دعوت از نمایندگان تشکلهای دانشجویی و مهارت افزایی و آموزش دادن به آن ها، استمرار برنامههای هیات در طول سال، حفظ پیوند بین اساتید با ارسال پیامک احادیث و تبریک و تسلیت در مناسبت ها، برنامههای ماهانه تفسیر، بیان نکات قرآنی، نهج البلاغه و بیان احادیث، استفاده از سخنران روحانی و غیر روحانی، برنامه ریزی برای کودکان اساتید در هیات، استفاده از اساتید داوطلب برای تیم اجرایی هیات، دریافت نذورات اساتید، ایجاد ساختار تشکیلاتی و کارگروههای تخصصی، تبیین فلسفه حرکت امام حسین (علیه السلام) در برنامههای هیات، استفاده از اساتید به عنوان سخنران در جلساتی که دانشجویان هم حضور دارند، بیان مسائل روز جامعه در هیات، استفاده از ظرفیت فضای مجازی و ایجاد کانال و گروه، داشتن خروجی برای دانشجویان نسل جدید و بالابردن سواد رسانه در آن ها، پوشش خبری مناسب هیات، داشتن برنامههای جانبی مثل کوهنوردی، زیارت، برنامه تفریحی، مشخص کردن برنامه یکساله برای هیات در ابتدای هر سال، داشتن خدماتی مثل خدمات پزشکی، حقوقی و ... توسط اساتید، جلسات نقد و بررسی کتب دینی، مناظرات علمی-دینی با حضور صاحب نظران و کارگاه توانمندسازی مهارتهای زندگی تاکید داشتند.